Predresaj (de la 4 luni)

Predresajeste recomandat începând cu vârsta de 4 luni. Programul cuprinde însușirea elementelor de bază:

  • Formarea deprinderii de a purta zgardă și lesă – este un proces dificil cu unii câini, de aceea este nevoie de răbdare și blândețe. Trebuie evitată dezvoltarea unei aversiuni sau frici față de zgardă și lesă.
  • Formarea deprinderii cu numele – Este importantă alegerea unui nume scurt ușor de pronunțat și de înțeles. Odată stabilit, acest nume va fi folosit de toți cei care intră în contact cu câinele.
  • Formarea deprinderii cu toaletarea – câinele va fi învățat să stea liniștit când i se face toaletarea, astfel încât să nu creeze dificultăți stăpânului sau specialiștilor din saloanele canine.
  • Formarea deprinderii de urinare și defecare afară – este o deprindere esențială indiferent dacă este vorba de un câine crescut în apartament sau la curte.
  • Dezvoltarea instinctului de agresivitate – câinele are nevoie s-și dezvolte acest instinct, dar este foarte important să nu se ajungă în punctul în care devine o amenințare.

 

Zone de lucru

Sector 1 - Baneasa, Herăstrău, Aviației, Floreasca, Primăveri, Aviatorilor, Ilfov Pipera, Tunari, Otopeni, Corbeanca, Snagov, Saftica, Balotesti, Ghermanesti, Sector 2 Colentina, Fundeni, Obor

Dati-i cainelui dumneavoastra o sansa de a deveni mai bun!

Suna acum. Consultanta gratuita - 0764 144 144
whatsapp