Disciplina

Mersul la picior, in lesa, cu intoarcere din mers - comanda PAS

Cainele va fi invatat sa se deplaseze alaturi de stapan si sa-si mentina pozitia corecta pe timpul deplasarii in orice conditie si moment

Executarea pozitiei ASEZAT la comanda prin voce – comanda SEZI

La comanda data de catre stapan, cainele va lua pozitia asezat si va ramane in aceasta pozitie pana la primirea altei comenzi. Iata ca si un caine comunitar poate fi invatat sa execute perfect aceasta comanda.

Executarea pozitiei CULCAT la comanda prin voce – comanda CULCAT

Cainele va lua pozitia culcat la comanda data de catre stapan, si va ramane in aceasta pozitie, pana la primirea altei comenzi. Nu fortati cainele peste limitele sale si incercati sa treceti peste momentele dificile prin colaborarea cu cainele.sedinta de lucru pentru pozitia culcat este de 10 minute,se recompenseaza cainele prin joaca si recompense.

Oprirea din mers la comanda prin voce – comanda STAI

Are drept scop deprinderea cainelui ca la comanda STAI sa ramana in pozitia avuta initial sau sa se opreasca pe timpul deplasarii,fiind foarte utila in mediul cosmopolit.

Lasarea cainelui in parasire in pozitia ASEZAT in prezenta excitantilor de distragere a atentiei – comanda ASTEAPTA

Are drept scop deprinderea cainelui ca la comanda STAI sa ramana in pozitia avuta initial sau sa se opreasca pe timpul deplasarii,fiind foarte utila in mediul cosmopolit.

Lasarea cainelui in parasire in pozitia CULCAT in prezenta excitantilor de distragere a atentiei – comanda ASTEAPTA

Chiar in prezenta diversilor factori care ii pot distrage atentia, cainele nu isi va parasi pozitia, pana la primirea altei comenzi.

Chemarea cainelui de la distanta la comanda prin voce – comanda AICI

La comanda data de catre stapan, cainele trebuie sa vina la acesta de la orice distanta, indiferent de numarul si taria excitantilor de distragere.

Comanda de repaus – comanda LIBER

Cainele trebuie sa beneficieze de scurte perioade in care sa se joace, pentru a face fata cu succes efortului pe care il impune activitatea de dresaj. In felul acesta se va relaxa, si sedinta de dresaj se va efectua in conditii optime

Deprinderea cainelui cu comenzile de interdictie – comanda FUI sau NU

La comanda de interdictie cainele trebuie sa inceteze orice activitate in afara celei conduse.
Comanda se da pe un ton foarte ferm! Cainele va face diferentierea intre ceva spus in joaca si ceva spus pe un ton serios. Este foarte important sa nu dati aceasta comanda pe un ton calm, deoarece nu va reactiona la comanda de interdictie.

Refuzul de hrana gasita pe teren

Este cunoscuta predilectia cainelui de a mirosi si chiar consuma alimente gasite pe teren, de multe ori putandu-se intoxica sau chiar otravi. Se considera ca exercitiul a fost insusit in momentul in care cainele lasat liber pe un teren pe care se gasesc alimente, este indiferent fata de acestea.

Foarte important

Este foarte important sa hraniti intotdeauna cainele din acelasi vas, pentru ca acesta sa se obisnuiasca cu faptul ca „mancarea buna” este intotdeauna in vasul lui. Nu il hraniti din mana si nici nu-i aruncati mancarea pe jos!

Dresajul de disciplina se poate efectua si cu participarea dumneavoastra, mai exact veti lucra dumneavoastra cu cainele, sub indrumarea mea.

Fiti deci CONSECVENTI si nu uitati de sfaturile noastre!

Zone de lucru

Sector 1 - Baneasa, Herăstrău, Aviației, Floreasca, Primăveri, Aviatorilor, Ilfov Pipera, Tunari, Otopeni, Corbeanca, Snagov, Saftica, Balotesti, Ghermanesti, Sector 2 Colentina, Fundeni, Obor

Dati-i cainelui dumneavoastra o sansa de a deveni mai bun!

Suna acum. Consultanta gratuita - 0764 144 144
whatsapp