Cursuri de vanatoare pentru caini

În cadrul programului concentrat pe disciplină, câinele își va forma deprinderi esențiale, va învăța comenzile de bază la care trebuie să răspundă. (completarea cu textul existent)

Cursuri pentru câini de vânătoare

Un câine de vânătoare trebuie să aibă un set specific de deprinderi astfel încât, la vânătoare să fie un suport real, nu un pericol pentru el și pentru vânător. Școala noastră este specializată în formarea câinilor pentru vânătoarea de păsări și iepuri. Pentru porci mistreți este nevoie de condiții speciale pe care nu le-am dezvoltat încă.

Una dintre deprindere esențiale pe care un câine de vânătoare trebuie să le aibă este obișnuința cu zgomotele puternice, respectiv cu focurile de armă. În același timp, controlul de la distanță al câinelui, precum și lăsarea vânatului din gură sunt deprinderi care se formează și se exersează în timpul programului, prin însușirea unor comenzi speciale.

Testarea și evaluarea câinelui pentru dresajul de vânătoare sunt gratuite. Doar câinii care au o anumită formă fizică și psihologică pot fi pregătiți pentru vânătoare.

Zone de lucru

Sector 1 - Baneasa, Herăstrău, Aviației, Floreasca, Primăveri, Aviatorilor, Ilfov Pipera, Tunari, Otopeni, Corbeanca, Snagov, Saftica, Balotesti, Ghermanesti, Sector 2 Colentina, Fundeni, Obor

Dati-i cainelui dumneavoastra o sansa de a deveni mai bun!

Suna acum. Consultanta gratuita - 0764 144 144
whatsapp