Important! Momentan  pensiunea este in renovare.

Pensiune Canina / Caini / Catei / Pisici/pet hotel Bucuresti-ilfov-PIPERA-OTOPENI-CORBEANCA

REGULI DE INTRARE IN PENSIUNEA

  • nu se accepta caini agresivi fata de alti caini si de oameni
  • nu se accepta caini bolnavi, sau fara a fi informati cei din pensiune de o boala a cainelui sau de vreun tratament,EXCLUS FEMELE IN CALDURI…

    IMPORTANT: atunci cand este adus cainele in pensiune, trebuie sa fie prezentat carnetul de vaccinari si deparazitari interne si externe. Dupa verificare, carnetul se inapoiaza pe loc.
    castron apa si hrana, o jucarie si un pled covoras pentru dormit.

IMPORTANT vaccin contra tusei de canisa, se face cu 10 zile inainte de a veni la pensiune.
CARNET VACCINARI - trebuie sa aibe parafa medicului pentru vacinare-deparazitare interna-externa.

 


 

Oferim confort si dragoste

Cateii care locuiesc in pensiune sunt cazati in interiorul casei, unde este cald si igienic. Singura conditie ce o impunem este un minim de educatie pentru catei (adica sa fie invatati sa faca afara). Caini nu face diferenta ,fata de casa unde locuieste si se acomodeaza repede,fiind liber fara sa fie tinut in cusca sau separat de oameni si caini de talia lui.

 


Pentru pensiune este bine sa sunati din timp pentru a rezerva un loc sigur de cazare pentru catel.Locurile fiind limitate,avind spatiu necesar de joaca si toata atentia oferita de noi.


 

GRADINITA PENTRU CAINI
Acest serviciu se preteaza pentru cei ce nu pot lasa cainele singur pe timpul zilei.
Poate fi adus dimineata si luat seara,noi ne ocupam de compania lui,alaturi de alti caini unde socializeaza si se joaca.


 

Cainii ce prin natura lor se preteaza dormitului in aer liber (caini de talie mare in general) vor avea aceasta posibilitate, fiind cazati in tarcuri externe spatioase. Aici vor profita de contactul direct cu natura, cu aerul curat si cu soarele calduros.
Cateii ce au nevoie de linistea si siguranta casei, vor fi cazati in casa, in spatiile special amenajate pentru ei.Padocurile sint mari ,acoperite si umbra necesara pentru a nu suferi de cald.

Va asteptam!

Pretul unei zile de pensiune este de 60 ron caini (pentru perioade mai lungi de 1 luna pretul este negociabil) si 30 ron pentru pisici, cu hrana dumneavoastra.

* 10 lei mâncarea pe zi

Este important de retinut ca ziua de pensiune este de 24 de ore. O zi de pensiune incepe la ora 8:00 dimineata si se termina a doua zi, la ora 8:00.
In cazul in care veniti cu catelul de exemplu la ora 16:00 pana a doua zi la ora 8:00, se va taxa tot cu pretul pentru o zi de pensiune (aceasta deoarece in acel timp un alt catel nu mai poate beneficia de serviciul de pensiune canina).Este important de retinut ca ziua de pensiune este de 24 de ore. O zi de pensiune incepe la ora 8:00 dimineata si se termina a doua zi, la ora 8:00.
In cazul in care veniti cu catelul de exemplu la ora 16:00 pana a doua zi la ora 8:00, se va taxa tot cu pretul pentru o zi de pensiune (aceasta deoarece in acel timp un alt catel nu mai poate beneficia de serviciul de pensiune canina).

Transport pentru cainii si pisicile dumneavoastra

TAXI-DOG

In plus, va asiguram:
-asistenta veterinara asigurata non-stop in cadrul pensiunii
-monitorizare permanenta a pensiunii
-hrana calda si uscata,tratamente usoare medicamentoase
-plimbari de doua ori pe zi sau de trei ori pe zi
-va asiguram cazuri urgente ambulanta veterinara PRETUL PE KM ESTE DE 2-ron

Dati-i cainelui dumneavoastra o sansa de a deveni mai bun!

Suna acum. Consultanta gratuita - 0764 144 144